Eskişehir’de özenle hazırlanan atom kurabiye, kaliteli malzemelerle şekillendirilmiş, yumuşak kıvamı ve çıtır dış dokusuyla mükemmel bir tat sunar. Renkli şekerlemelerle süslenmiş bu tatlılar, gözlere hitap...
Babagannuş, közlenmiş patlıcanın püre haline getirilip, tahin, zeytinyağı, sarımsak, limon suyu ve çeşitli baharatlarla zenginleştirilmesiyle yapılan nefis bir mezedir. Patlıcanın dumanlı aroması ve tahinin kremamsı...
Beyaz lahana sarması, taze beyaz lahana yapraklarının içerisine özenle hazırlanan pirinç, zeytinyağı ve baharat karışımının sarılmasıyla yapılır. Zeytinyağında pişirilerek yumuşacık bir dokuya sahip olur. Lahana...
Biber dolması, taze biberlerin içi özenle hazırlanan pilav ve baharat karışımıyla doldurulup, zeytinyağında pişirilerek hazırlanır. Yumuşacık ve lezzetli iç harcı, biberin doğal tadı ile mükemmel...
Çiğ köfte, taze ince bulgur, baharatlar ve zeytinyağı ile yoğrulmuş, lezzetli ve sağlıklı bir alternatiftir. Geleneksel tarifle hazırlanan bu çiğ köfte, ferahlatıcı marullarla birlikte servis...
Dereotlu poğaça, mis gibi taze dereotunun verdiği ferah lezzet ile öne çıkar. Yumuşacık hamuru ve dereotunun eşsiz aroması, her lokmada damağınızda iz bırakacak. Sade veya...
El açması börek, tamamen el emeği ile incecik açılan hamurların peynirli, kıymalı, patatesli veya ıspanaklı özel harçlarla buluşturulup rulo şeklinde sarılmasıyla hazırlanır. Üzeri tereyağı veya...
Etli beyaz lahana sarması, haşlanmış lahana yapraklarının içerisine kıyma, pirinç, baharatlar ve soğan ile hazırlanan iç harcın eklenmesiyle yapılır. Kısık ateşte pişirilerek lahana yapraklarının tüm...
Etli pırasa sarması, ince şeritler halinde hazırlanan taze pırasa yapraklarının içine kıyma, pirinç, baharatlar ve soğanla hazırlanan özel harcın sarılmasıyla yapılır. Düşük ısıda pişirilerek lezzetini...